Empire Cycling – Officiel åbning

Savn har forskellige ansigter / Tankestrøm #8

Vi har nu søndag, og jeg glæder mig sådan til en dag hvor Mads og jeg har hele dagen sammen, eller bare det meste af den. Bare være sammen.

Det har vi ikke haft i jeg ved ikke hvor lang tid, både pga. cykelbutikken der tog meget af hans tid. Også til langt ud på aftenen, så selv om eftermiddagen hvor jeg var hjemme fra job, var han ikke hjemme. Og også fordi han primært rejser til cykelløb og er væk henover en weekend for tiden.

Det har han også været denne weekend, ligesom sidste weekend. Så jeg føler det er lang tid siden vi har haft tid sammen.

Savn kan være forskelligt. Vi kan se hinanden et par vågne timer om dagen, som nu, og så ikke have et par weekender sammen. Eller vi kan være væk fra hinanden i længere tid.

Som det er nu, føler jeg ikke at vi sådan rigtig har SET hinanden, selvom vi i virkeligheden har sovet i samme seng hver nat. Det føles som om at noget mangler, fordi han er hjemme, men uden at vi har tid til at være sammen.

Når vi er væk fra hinanden i længere tid, er savnet på en helt anden måde, fordi vi begge ikke er tilstede samme sted, og ikke forventer at se hinanden.

Han kommer hjem imorgen aften, og jeg glæder mig sådan! Og nu skal han ikke nå en masse ting ude i cykelbutikken længere efter butikken har haft åbning, så vi har forhåbentlig nogle aftner sammen. Efter jeg har været til mine træninger eller ude og sørge for hesten selvfølgelig. Men aftnerne sammen bliver godt.

Og efter næste uge, som er min sidste uge på mit job, får vi hvert fald meget mere tid sammen! Det bliver så skønt, og jeg er allerede vild med det!

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empire Cycling – Officiel åbning