At blive ’for’ hurtigt voksen? Tankestrøm #7

Empire Cycling – Officiel åbning

Mads’ butik, Empire Cycling, blev helt officielt åbnet i tirsdags, med en reception hvor alle kunne komme forbi og få en pølse og et brød samtidig med at de kunne kigge på varerne. Det var en stor succes efter min mening. Der dukkede rigtig mange mennesker op, og der var god stemning. Fedt at butikken endelig er åbnet. Jeg er stolt af Mads. Det han har knoklet for, specielt de sidste måneder, er nu endelig blevet til en helhed, og han kan forhåbentlig slappe lidt mere af nu. Og det her betyder at det kun er en uges tid til at jeg skal begynde. Jeg er så spændt og glæder mig! Også til at jeg rent faktisk ved noget mere om hele det her emne, cykling, som florerer utrolig meget, blandt alle Mads’ venner og familie.

Som flere og flere dukkede op, var der jo også flere og flere der hev og trak i Mads, både fordi de ville gratulere og snakke cykler, men også gerne ville have et billede med ham. Det ville jeg jo også gerne, men af helt andre årsager. Gør det mig ”bare” til den næste i rækken til at få et billede med Mads? Jeg har det som om at jeg altid er med i rækken med mennesker der vil have billeder med Mads eller snakke med ham, måske er det bare noget jeg føler eller forstiller mig. Han kan være så travl, at jeg nogle gange føler at der ikke er plads til mig, så jeg trækker mig. Men når alt kommer til alt, så ved jeg at jeg at han ikke føler eller tænker på det på samme måde som jeg gør, omkring det.

Der var cykler, cykelryttere og andre cykelmennesker over det hele, og selvom det stadig er en lidt fremmed verden, bliver jeg nu mere og mere grebet af den. Det havde jeg ellers aldrig troet. Men jeg glæder mig til at jeg også kan sætte mig op på en rigtig racer, og komme derudaf. Måske med Mads ved min side af og til, hvis jeg kan følge med ham.

Det var en rigtig god dag, og det hele gik så fint. Rigtig dejligt at det nu er kommet op og stå, og så også med en god start. Jeg er glad og jeg tror også at Mads er rigtig glad. Sikke en tirsdag!

Hvis du vil se lidt mere til butikken, kan du følge med på Instagram på empire_cycling.

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive ’for’ hurtigt voksen? Tankestrøm #7