It's all about Red

At blive ’for’ hurtigt voksen? Tankestrøm #7

At være ’for’ voksen i forhold til sin alder er nok i virkeligheden en meget personlig vurdering.

Et emne som af og til bliver bragt op, og en kasse eller en boks som Mads og jeg vel passer ind i.

Føler jeg at jeg ’mangler’ noget, eller gået glip af noget? Nej, overhovedet ikke. Jeg føler jeg har gjort de ting man gør, og jeg er jo stadig ung, og har forskellige ting i gang. Jeg er ikke plantet fast. Men har selvfølgelig en ganske struktureret hverdag, som kommer når mere ansvar også kommer.

Jeg er 22 år, det samme er Mads. Vi voksede hurtigt, sammen. Vi blev hurtigt forlovet. Vi flyttede sammen som 18-årige. Vi har både boet i lejlighed og rækkehus, før vi købte vores nuværende hus. Enig, Mads’ karriere har haft utrolig stor betydning af hvor hurtigt og i hvilket omfang vi kunne vokse. Hvis vi begge studerede, som mange andre i vores alder gør, havde vi været et andet sted, end i dag.

Mads er meget dedikeret til din drøm, og har arbejdet hårdt i mange år for det. Nu har han et meget krævende job, som betyder at han hurtigt er blevet voksen, og haft stort ansvar siden han var ret ung. Det er i høj grad smittet af på mig. Samtidig har jeg haft et fuldtidsjob i 3 års tid, hvor jeg har haft voksne kollegaer. Selvom det ikke lyder af noget, gør det utrolig meget, fordi man ikke opfører sig som man gjorde med sine medstuderende. Men mere professionelt. De mennesker man bruger sin tid med hver dag smitter utrolig meget af på en selv. Jeg har i dag kollegaer som er en del ældre end mig, men jeg ser dem som veninder. Vi er nogle tøser hvor jeg klart er den yngste, hvor de har børn og familier, men vi snakker utrolig godt sammen, og er også kommet tæt på hinanden.

Samtidig modner man sig i en virksomhed, på en anden måde end på studier. Ansvaret og forventningerne er noget andet.

I en blanding af mit job, mit liv med Mads, og hans job, er vi vokset, sammen. Vi har købt hus som 20 årige, har kat, har biler osv. you get it.. Udover det starter Mads/vi en cykelbutik, er forlovet og planlægger bryllup til næste år. Det er et lille indblik i hvor vi er i vores liv. Som regel er det familier eller par, en del år ældre end os, som er samme sted. Gør det os ældre end vi egentlig er?

Vi får tit at vide, at vi er så voksne. Det er vi måske også. Men hvornår er man for voksen? Vi gør måske noget helt andet end mange af vores jævnaldrende, og har en ganske anderledes hverdag, men når alt kommer til alt, er vi jo stadig bare 22 år.

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's all about Red