Mine seneste køb

Et nyt liv / Tankestrøm 6

Det er måske så meget sagt, men i hvert fald så bliver mine hverdage fuldkommen anderledes fra oktober af, i forhold til hvad de er nu. I sommers kunne jeg én gang for alle, mærke at mine dage, som de ser ud nu, ikke fungerer for mig. En aften da Mads og jeg snakkede sammen om det, fordi han kunne mærke at der var noget der trykkede, måtte ud med mine følelser og tanker. Hver dag blev jeg drænet for energi og var træt. I lang tid havde jeg gået med den fornemmelse i maven, og jeg kunne mærke at det jeg gjorde, det jeg brugte min tid på, ikke var det rigtige for mig som mit liv ser ud nu.

Misforstå mig ikke, jeg har skam været glad for mit job, og været glad for at jeg fik muligheden for at arbejde der. Jobbet og mine kollegaer har udviklet mig, på rigtig mange punkter. Men det er ikke længere det rigtige. I de travle tider hvor Mads rejser frem og tilbage, nåede vi aldrig at se hinanden fordi jeg brugte hele min dag på et kontor. Det endte med at vi kun havde nogle aftner sammen, når han var hjemme. Det er bare ikke rigtig optimalt at fortsætte sådan.

Jeg måtte lave en ændring, men jeg er stor tryghedsnarkoman, så det er en stor beslutning for mig. Jeg ville skifte job. Prøve noget nyt. Se hvad der ellers er. Vi blev enige om at et deltidsjob til mig, ville være en god idé for os begge. Vi ville kunne se hinanden mere, hvilket hele tiden var det udgangspunkt vi ville gå efter.

Det har ligget i kortene i lang tid, at Mads skulle åbne denne cykelbutik, men jeg har ikke været en del af det. Men muligheden kom hvor jeg kunne stå for det administrative og regnskabsmæssige i butikken. Det ville være et deltidsjob hjemmefra. Det er den mest perfekte løsning for os. Jeg arbejder, men kan i princippet arbejde hvilket som helst sted fra. Dvs. jeg vil kunne have mulighed for at kunne tage med Mads af og til. Jeg vil kunne have mulighed for spontant at rejse hen og se de vigtige løb.  Vi vil have meget mere tid sammen. Utrolig fleksibelt.

Jeg er så glad for at det kan lade sig gøre. Jeg glæder mig til at komme i gang og også til at jeg ikke skal hænge i kø på motorvejen hver morgen og eftermiddag hele vejen til Herlev. Jeg vil elske at jeg kan have bedre tid og overskud til at finde på spændende sunde madretter til Mads og jeg, få mere tid til bloggen, og slippe af med dårlig samvittighed. Hvem i en alder af 22 år, har deltidsjob hjemmefra og leger husmor? Der er sikkert mange kritiske syn på det, men det fungerer for os og vi er glade for retningen vi går i.

Selvom jeg altid gerne ville være et stort karriere drevet menneske, er jeg det nok ikke. Hvert fald ikke på traditionel vis. Eller også har jeg bare ikke fundet den karriere som giver mig det drive, som jeg skal have for at kunne få et traditionelt job til at fungere. Jeg er meget privilegeret at det her er en mulighed. Det er fedt at det bliver en fælles ting for Mads og jeg. Jeg ved at vi er heldige det kan lade sig gøre, og vi ikke er nødsaget til at få det til at fungere på helt normal og traditionel vis.

Hvordan vil et arbejdsliv være mest optimalt for dig?

Se mit sidste indlæg HER.

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine seneste køb