Starten på en ændring

Starten på en ændring

Jeg føler at det kan være det helt rigtige for mig at starte min egen blog. Jeg ved ikke hvad det ender ud med, men jeg ved at det aldrig vil ende ud med noget medmindre jeg prøver!

At starte en blog er et stort commitment, men eftersom jeg elsker at få taget nogle fede billeder, og skrive om det jeg har på hjerte og det jeg har passion for, vælger jeg at tro at det er det helt rigtige for mig at prøve.

Jeg ved i hvert fald at jeg, for 4-5 år siden, rigtig godt kunne have tænkt mig at læse nogle indlæg med det indhold jeg vil komme med 🙂

Jeg er en pige som tænker meget over hvad andre tænker om mig, men jeg er efterhånden blevet bedre med alderen. Jeg husker ofte mig selv på  – you do you – altså jeg skal gøre hvad JEG mener og synes, og ikke gøre hvad andre mener og synes jeg skal. Giver det mening?

Jeg er 22 år, og bor på Midtsjælland med min kæreste, Mads Pedersen, som er professionel cykelrytter – og det er nemlig hvad jeg bl.a. vil skrive lidt om, at være i et forhold med én som har sådan en karriere og liv, ved siden af vores liv sammen.

Vi har været kærester i snart 4,5 år, hvor vi 4 år af dem har vi været forlovet.

 

Der er mange ting som har vendt og drejet sig i mit hoved i alle de år vi efterhånden har været sammen, og specielt siden Mads blev professionel cykelrytter. Mads har rejsedage sammenlagt halvdelen af året, så meget af tiden bruger vi hver for sig. Der er en masse fordele og ulemper ved vores liv sammen. Vores fælles liv skal først lige tjekkes op med cykelkalenderen, som kan være lidt snæver. Der er sikkert også flere derude der har en kæreste som har mange rejsedage eller andet job som kræver meget af personen selv. Jeg synes personligt selv at det kan være rigtig spændende at læse om andres hverdag og deres livsituation – og måske lære lidt af det 🙂

Dét vil jeg dele, samtidig med de rejser og oplevelser vi får på den baggrund, og bare generelle hverdagsting fra min hverdag. Udover det elsker jeg beauty og mode mv.  så det vil du også komme til at se noget til på min blog.

Mange tak for at følge med, og læse min blog! 🙂

2 Kommentarer

 • rebsdorf

  Glad for jeg faldt over din blog 🙂 Vil helt sikker følge dig! Lyder spændende med jeres livstil – det må godt nok kræve meget af jer begge to. Keep up the good spirit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lisette-loci

   Hvor er det dejligt at høre! Du har ret, det er krævende på en anderledes måde. Glad for at du vil følge mig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på en ændring