5 ting lige nu #4

Mine seneste køb

Links er markeret med *

Som jeg skrev i går føler jeg at jeg allerede har brugt for mange penge denne måned, på ting og sager.. Men jeg er glad for de lækre ting, jeg har fået købt. Læs med her og få selv lidt inspiration til dit næste køb?

Jeg har købt de her lækre solbriller fra Vogue, som er designet i samarbejde med Gigi Hadid. Jeg købte dem fra Zalando, og jeg er meget glad for mit køb! Nu har jeg haft nogle dage til at få dem brugt i, og det er tydeligt at mærke at det er bedre kvalitet end hvad jeg har været vant til.

Jeg har valgt at købe dem i farven Brown gradient. Selvom det er en skarp brille, bløder farven den lidt op. Men de kan selvfølgelig fås i flere forskellige farver, som du kan tjekke ud lige HER*.

 

Jeg faldt fuldstændig for de her støvler. Jeg er vild med, at de har følelsen af en biker støvle, den er højskaftet og så får den ikke fødderne til at se klodsede ud, fordi den er smal og høj. Samtidig er en hvid støvle da for fed! De er så meget mig, og alligevel ikke en støvle jeg ville købe, fordi den er så sart, og anderledes, og hvor ofte ville jeg få den brugt? Men jeg var i mit mood, og det tog mig ikke længere end 5 minutter før jeg havde besluttet at jeg skulle eje dem. Selvom jeg i virkeligheden var på jagt efter gummistøvler…

Jeg købte dem i Deichmann, hvor den er en del af deres nyeste kollektion.

Du kan finde dem HER*.

 

I Zara kunne jeg heller ikke dy mig for også at købe nogle støvletter. Jeg er vild med at de skærer ved anklerne, og har de åbne fordybninger på begge sider af støvlen. En god højde på hælen, og ellers ganske klassiske. Dem kan du finde HER*.

 

I Zara fik jeg også købt mig denne røde strikkjole med korte ærmer. Det er af let strik, som kan have lidt tendens til gennemsigtighed. Men med den rigtige farve lingeri indenunder, er det intet problem. Denne kan man både bruge til lidt varmere vejr, med bare ben, eller til det koldere vejr vi går i møde, med nogle strømpebukser af en art, nogle støvler, og en stor strik udover. Er helt vild med den brændte røde/orange farve den har, et lækkert efterårs item. Den kan du finde HER*.

 

Som et accessoires til de sorte ankelstøvler ovenover har jeg lige købt mit nogle Fishnet strømper, som vil se så fede ud! Dem venter jeg på kommer med posten. Det vil få et look, lidt som det her, og vil kunne bruges til kjoler, bukser og nederdele efter min mening, med de rette sko. Jeg har bare købt mine på Zalando fordi det er så nemt at bestille derfra, men de er fra Pieces. Ellers er det nogle du kan købe mange forskellige steder. Dem jeg har købt kan du finde HER*.

 

Mens jeg var på Zalando, ville jeg benytte muligheden for at købe mig en fed bæltetaske, hvor det faktisk er en lille taske, på et bælte, som ikke bære cross body. Det var vigtigt for mig at den ikke var for stor og klodset. Og for at jeg kunne få den brugt lidt oftere, valgte jeg at købe en sort. Selvom jeg også synes de er så fede i forskellige farver.

Samtidig er jeg helt vild med looket på det materiale tasken er lavet af. Jeg ser mange tasker i noget slange eller andet lignende dyreprint for tiden, så derfor er det da også noget jeg skal prøve af. Synes de ser så cool ud.

Min taske kan du finde HER*.

 

Fordi at det er dyreprint agtig look ser så fedt ud, måtte jeg da også have en lille skuldertaske. Denne har jeg fundet på Nelly. Og igen var det vigtigt for mig at den ikke var for stor og klodset, ikke havde kæder som remme, havde indvendige rum og havde noget farve. Mange krav til en taske, I know.. Jeg har brug for en lille taske, som kan pifte ethvert kedeligt outfit op.

Jeg fandt denne lækre røde sag. Den kan du se lige HER*.

 

Det her var sådan lige nogle af de mest spændende ting jeg allerede har nået at bruge penge på denne måned. Jeg indrømmer at jeg også har købt nogle andre småting hist og her. Men vi går ind i en ny sæson, og jeg får lyst til at prøve alle de nye styles der kommer frem til efteråret..

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting lige nu #4