Vær nærværende / Tankestrøm #5

5 ting lige nu #4

  1. Jeg føler at der er mange ting lige nu. Vi er gået ind i den måned der er min sidste på min nuværende arbejdsplads. Jeg tænker meget på hvordan det bliver ikke at komme derinde mere, mine kollegaer og dagene derinde. Men jeg tænker også på hvor glad jeg bliver for det nye, og hvor heldig jeg er. Jeg er typen med et godt sovehjerte, så jeg kommer til at elske ikke at skulle op før fanden får sko på, for at undgå kø på motorvejen om morgenen. Efter en bytur med mine veninder i lørdags, har det ikke stået stille for sig. fået for lidt søvn nogle dage, og haft mange gøremål i løbet af dagen. Jeg kan vågne om morgenen og blive endnu mere træt af alle de ting der skal gøres i løbet af dagen.. Kender du det? Nogle gange er det bedst ikke at tænke, men bare at køre på arbejde og få dagen startet.
  2. Jeg hentede Mads i lufthavnen sent søndag aften, og det var så dejligt at få ham hjem igen, selvom han kun har været væk en weekend.
  3. Cykelbutikken er for alvor begyndt at tage form! Der er stadig mange ting der skal laves, men til slut kommer det til at se så godt ud! Det bliver godt at komme i mål med det hele, så Mads kan få fjernet sit arbejdspres derude fra.
  4. I dag har jeg endelig haft smed til min hest, og det var også på tide! Har haft så dårlig samvittighed, fordi de for det første var groet for lange, men også fordi de var så ødelagte af den tørre sommer vi har haft. Men nu har han fine fusser igen, med nye sko på.
  5. Jeg føler jeg har købt for meget denne måned, og vi har kun d. 5. i dag.. Hvor åndssvagt er det lige. Men jeg synes det er okay, eller jeg prøver at få mig til at synes det.. Jeg må bare holde mig på måtten resten af måneden. Det kan da heller ikke være så svært 🙂 Imorgen vil jeg skrive et indlæg om mine seneste køb. Her vil du kunne læse hvad jeg blandt andet har brugt penge på de sidste par ugers tid. Måske du vil kunne få inspiration til dit næste køb? Hvem ved 🙂

En god blandet landhandel, men det er nu altså hvad der lige fylder hos mig for tiden.

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vær nærværende / Tankestrøm #5