Ready for rainy days

Om mit indlæg på Woman.dk

Den sidste sommerdag i 2018 iflg. kalenderen, blev dagen hvor mit helt eget indlæg blev udgivet på Woman.dk! Vildt surrealistisk. Men jeg er så glad.

Hvordan fik jeg overhovedet mit indlæg op på deres hjemmeside? Woman søger af og til nogle gæstebloggere som vil skrive et indlæg i deres ånd, som kan komme op på deres hjemmeside.

Jeg blev helt stresset, fordi jeg ønskede jo at skrive det helt perfekte indlæg til dem, som de gerne ville bruge. Jeg undersøgte de andre gæstebloggeres indlæg, hvad emnerne var, og hvordan de skrev, bare for noget baggrundsviden, og for at se hvad Woman mener er i deres ånd. Samtidig læste jeg om forskellige skriveteknikker, og hvordan læseren bliver interesseret og vil læse mere. Jeg tror jeg søgte at læse mig frem til et korrekt resultat, eller læse mig frem til nogle forventninger til et indlæg.

Jeg tænker umiddelbart at de personlige emner, om parforhold, kærlighed og hverdagslivet som jeg skriver om, generelt passer godt i deres univers.

Jeg ville skrive noget anderledes, men alligevel noget som læserne ville kunne sætte sig ind i. Jeg blandede stykker af nogle af mine forskellige indlæg sammen, for at få noget uddybende og forklarende.

Jeg ville gerne fortælle fra den vinkel, at være i et forhold med en offentlig person, uden selv at være mere offentlig end ‘alle andre’. Jeg synes ikke man ofte hører eller læser om hvordan kæresten til en offentlig person, egentlig oplever det. Samtidig ville jeg gerne fortælle om vores liv, og hvordan det ser ud. Derfor blev det en god blanding af det hele, som jeg egentlig synes kom rundt om det jeg ønskede.

Jeg var spændt på om jeg overhovedet hørte noget fra dem, men 1-2 ugers tid efter jeg havde indsendt mit indlæg, fik jeg besked fra dem. Min puls steg utrolig hurtigt, og jeg læste mailen flere gange for at være sikker. Jeg var stolt, fordi jeg troede ikke at mit indlæg ville kunne nå så langt, fordi hvor mange indsendte indlæg har de ikke fået? Men mit blev udvalgt, ud af jeg ved ikke hvor mange.

I hvert fald er mit indlæg blevet udgivet deres hjemmeside, og du kan tjekke det ud lige HER. Det ville glæde mig meget hvis du vil klikke ind og læse det.

 

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready for rainy days