3 Bucket List destinationer

5 ting lige nu #3

Et kort lille indlæg om hvad der sker for tiden hos mig og hos os. Synes altid det bliver mere personligt med dig der læser med, når jeg fortæller lidt om hvad jeg foretager mig, og hvordan vores uge eller hverdag ser ud indimellem. Læs med her.

  1. Der er meget der skal på plads nu, med den nye cykelbutik. Mads han har meget travlt og vil gerne nå så meget som muligt mens han er hjemme. Det er meget praktisk arbejde, som ikke lige umiddelbart taler til mig.. Så udover sin træning, har Mads nok at se til for tiden.
  2. Jeg glæder mig så meget til at dette her projekt kommer på benene, og at jeg skal påbegynde mit nye arbejde. Nu skal jeg for alvor til at finde ud af hvordan mit hjemmekontor skal se ud, og hvad jeg mangler til det. Jeg elsker at organisere forskellige ting, så hele processen bliver lige noget for mig! Og hvor heldig er jeg eller vi lige, at det her kan lykkes for et par 22 årige? En virksomhed hvor jeg kan arbejde, men også kunne være en større del af Mads’ liv. At vi kan være en større del af hinandens liv. Det har aldrig kunne være sådan før, så det glæder jeg mig meget til!
  3. Mads har fået samlet sig lidt sygdom op, som er blevet videregivet til mig. Derfor har jeg lige taget den et gear ned, fordi jeg kan.
  4. Jeg glæder mig over at efteråret for alvor er kommet til Danmark. Jeg nyder det, også selvom jeg er typen der fryser af ingenting. Jeg elsker hygge, og det inviterer det køligere vejr til. Til hjemmehygge og ture i skoven med alle de fine farver og den friske luft.
  5. I morgen er Mads afsted på arbejde til Sverige, nogle møder mv. og tager i weekenden afsted til nogle endags løb i Belgien. Så jeg vil nyde de dage vi har sammen i denne uge.

Hvilke ting sker hos dig lige nu?

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Bucket List destinationer