All navy

3 Bucket List destinationer

3 destinationer jeg absolut har på min bucket list, kan du læse mere om lige her.

  1. Glenfinnan Viaduct, Lochaber, Skotland. Nok uden at udelukke for meget, er mine favoritfilm er helt sikkert Harry Potter. Et meget unikt univers, som jeg elsker at leve mig ind i. Derfor vil jeg naturligvis gerne opleve dette sted i Skotland, som er så ikonisk i filmene.
  2. New York, Carry Bradshaw’s lejlighed. New York er en storby jeg helt sikker skal opleve! Vores bryllupsrejse næste år, bliver nok til denne storby, fuld af fælles oplevelser. Carry Bradshaw’s Lejlighed fra Sex & The City er noget man bør opleve hvis man er fan af den serie. Det er jeg bestemt, og jeg er også én af dem jeg har brugt mange, mange timer på.
  3. Grønlands nordlys. Selvom jeg engang har været på Grønland da jeg var noget yngre, vil jeg utrolig gerne dertil igen, fordi jeg dengang missede at se Nordlyset. Det er bare noget jeg skal opleve, og det skal være på Grønland, også selvom det ikke er det bedste sted at opleve det. Jeg elsker Grønland og dens natur er meget smukt. Jeg mener helt sikkert at det er en vigtig rejsedestination.

 

Nogle meget forskellige steder, men ikke desto mindre udgør det mine vigtigeste punkter på min bucket list. Hvilke destinationer er på din bucket list?

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All navy