Links I like #1

All navy

Links er markeret med *

De her skønne bukser, har jeg lige købt på Zalando og er fra Topshop. De var en udsalgsvare, så de er desværre ikke længere på lager i denne farve. Dog er de på deres hjemmeside i en skøn lys sandfarve. HER* kan du finde dem.

Ellers er der også mange bukser som disse, man kan finde i en navy blå, hvis det den farve man er ude efter.

For at holde det helt simplet, har jeg valgt at parre bukserne med en T-shirt i samme navy blå farve, for et ensartet look. Et enkelt, nemt, men også classy look. For mit vedkommende, blev det brugt til en dag på kontoret.

Jeg er helt vild med detaljerne på de her bukser! De er meget højtaljede, hvor buksekanten om livet er systematisk foldet, og afsluttes med et bælte. Det kan også tages helt ud, og et andet kan bruges i stedet for, hvis man vil ændre looket. De er meget behagelige, i noget let stof som ikke krøller. De her bukser, ligegyldigt hvilken farve, kan både dresses op og ned. Udover mit ”all navy look”, har jeg stylet bukserne på to andre lette måder, for et meget forskelligt udtryk.

Et efterårs-aftenlook. Jeg har også sat bukserne sammen med nogle høje sko, og en blazer udover T-shirten til når aftnerne er lidt køligere.

 

Og et mere afslappende, casual look, til en ganske almindelig dag.

Hvilket outfit ville du helst bære?

 

Find mig også lige her, på Instagram

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Links I like #1