Mit indlæg på Woman.dk / Små ting i hverdagen #4

Links I like #1

Links er markeret med * 
  1. Gianni Versace Medusa Hair Clip/Medusa Tribute Hair Pin (kan ikke bestemme mig)– den er så fed! Men hvor mange giver omkring 1000 kr. for et hårspænde? Kan findes HER*
  2. De her sneakers fra Michael Kors. De er specielle på en fed måde! Og hvor ser de dog behagelige ud.  Dem kunne jeg godt bruge til de dage hvor sneakers er fede, men jeg stadig godt kunne bruge lidt højde. Kan findes HER*
  3. Selvom der er nogle der tror på det, og andre der gør, er det altid morsomt at læse sit horoskop, eller andres. Måske man i virkeligheden kan nikke genkendende til noget af det? Kan læses HER*
  4. Jeg synes det er fedt at Woman.dk inddrager deres læsere, med personlige klummer, på deres hjemmeside. Og jeg synes det er endnu mere fedt at jeg er én af de læsere som får min egen klumme derind! bliver udgivet d. 29. august på www.woman.dk. Klummer kan læses HER*
  5. Matchende øreringe og halskæde fra Sisicph.dk, er helt vild med dem. Øreringe kan findes HER* Halskæde kan findes HER*
  6. 10 tips til at klare efteråret. Nu er det ingen hemmelighed at efteråret er min yndlingsårstid, så jeg glæder mig meget til at kunne nyde den helt friske luft der bare er anderledes i efteråret. – og selvfølgelig også de skønne farver som kommer frem på den årstid. Kan læses om HER*

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit indlæg på Woman.dk / Små ting i hverdagen #4