Motivationsfaktorer / Tankestrøm #4

Mit indlæg på Woman.dk / Små ting i hverdagen #4

Min sidste uge har været ganske normal og afslappende, og min nye er startet helt perfekt! Du kan se lidt fra min forrige uge, og også hvorfor det lige er, at min mandag har været så god!

Se med her:

 

Startede sidste uge med lidt eftermiddagshygge hos min mor, efter job.

Lækker og nem snack til en afslappende aften.

Tænker på at få mit hår noget lignende det her!

Min vante morgenkaffe på kontoret.

Nyder naturen til hest.

 

Min mandag lyste en del mere op, da denne mail tikkede ind i min indbakke!

 

Ugen har været afslappende, og mest af alt stået på mit arbejde, hest og træning. Igen igen.. Føler altid det er det samme..

Mads har været væk denne uge til løb i Belgien. Derfor har jeg haft nogle aftner alene, hvor jeg kunne gøre lige hvad det passede mig. Men jeg føler mig da også lidt ensom af og til. Typisk om aftenen, derfor kan jeg godt lide at gå tidligt i seng, når Mads er ude og rejse. Dog kom han med flyveren hjem noget tid før, end forventet. Han styrtede nemlig på en etape og fik en mild hjernerystelse, men har det ellers godt. Derfor måtte han tage flyet hjem, og jeg hentede ham i lufthavnen lørdag formiddag. Af den grund har vores weekend været stille og rolig, og meget afslappende. Nu ser det ud til at jeg har ham hjemme resten af ugen.

Søndag formiddag fik jeg redet mig en skøn tur, det er efterhånden også lidt tid siden.. Men temperaturen vi har nu, er perfekt at ride på tur i! Det er så dejligt og afslappende og afstressende, og en helt anden måde at være ude i naturen på. Jeg elsker det. Specielt når hesten opfører sig ordentligt 😉

Til sidst.. Så blev det jo mandag igen. Jeg skrev for nogle ugers tid siden ind til Woman.dk som var på udkig efter at få nogle indlæg fra nogle gæstebloggere på deres hjemmeside. Jeg håbede sådan at mit indlæg ville passe ind i deres univers, men jeg var samtidig også sikker på at mange skrev ind til dem.. Hvor store var mine chancer? I hvert fald fik jeg en mail i dag fra en redaktør på Woman, som skrev.. ja, se billedet ovenover. Et af mine egne indlæg kommer på Woman’s hjemmeside! Jeg er rigtig glad 😀

Jeg vil selvfølgelig informere meget mere om hvornår det bliver udgivet, når jeg ved besked. Det vil jeg også gøre på min Instagram, som du kan trykke dig ind på lige her – og selvfølgelig også følge mig 🙂

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivationsfaktorer / Tankestrøm #4