Små ting i hverdagen #3

5 ting lige nu #2

Faktisk sker der ikke meget for tiden end at jeg har min normale hverdag, og også får streamet ret meget af det cykelløb Mads er med i. Men her får du alligevel lige lidt om hvad der sker lige nu.

 

  1. Mads er i Belgien nu, og cykler etapeløbet Binckbank Tour, som jeg lystigt streamer, ligeså snart jeg får en mulighed for det. I bilen hjem fra job, ude hos hesten, på vej til træning, you name it. Han kommer heldigvis allerede hjem på søndag igen. Jeg glæder mig til hans hjemkost, det gør jeg nok egentlig allerede fra den dag han rejser 😀
  2. Nu er vejret blevet lidt koldere, og en snert mere efterårsagtigt. Hvor er det dog skønt. Lige pludselig kan man også have alt sit dejlige tøj på igen, og også sove godt om natten uden for høje nattetemperaturer.
  3. Det er nu offentliggjort at jeg har opsagt min stilling, og ikke længere skal arbejde i Herlev efter septembers aflutning. Jeg skal nemlig arbejde som bogholder/regnskabsdame, i Mads’ nye cykelbutik, Empire Cycling. Og spørg om jeg glæder mig! Det første stykke tid skal jeg arbejde hjemmefra, sikke en frihed jeg/vi får. Derfor skal jeg indrette mit girly room, til også at kunne fungere som et godt hjemmekontor. Mon ikke der kommer et indlæg om det, når det nærmer sig 🙂
  4. Jeg har gået længe og gerne ville have et touch up i mit hår, mht. farvning. Jeg står imellem at få mit hår lidt mere min naturlige askefarve med lidt lyst i, eller ”bare” at få det lyse hår jeg allerede har, til at få et friskere look, lidt koldere i tonen.. Ubeslutsomhed… Her er få af mine inspo pics. Min favorit må vidst være én af de nederste 2 billeder.. hvad synes du?

  1. Jeg føler at min motivation for at gå i fitnesscenteret er dalet ret meget.. Måske er det fordi jeg for det meste har fokus på de samme maskiner? I hvert fald, så lavede jeg få anderledes øvelser i går, og dér kunne jeg allerede mærke at det blev sjovere igen! Jeg må huske mig selv på at veksle mere imellem forskellige øvelser og maskiner. Rutiner bliver bare så nemme, og svære at hoppe ud af. Her er et par af mine yndlings trænings-Instagram profiler jeg følger, for at få gode ideer til øvelser:

 

 

Derudover burde jeg også lette min samvittighed ved strække ud på daglig basis..


xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting i hverdagen #3