At være overskudsagtig / Tankestrøm #3

Små ting i hverdagen #3

En hjemtur fra job, føles næsten som efterår <3

 

Sol er skønt! men efterår er bedre.

 

Nogle lækre veggie snacks!

 

Sweater i regnvejret.

 

En dag på job.

 

Det bedste knækbrød nogensinde! Kun en masse kerner – fik dem faktisk i en gaveæske Mads bl.a. fik da han vandt enkeltstarten i Postnord Danmark rundt. 

 

Jeg fik tid til at ordne neglene, og mit humør gav mig denne lyse blå pastelfarve.

 

Drømmer om denne skønne ring!

 

I sidste uge er der egentlig ikke sket meget, andet end de første dage gik med arbejde og derefter hygge med Mads, inden han skulle afsted til noget gadeløb i Jylland hele torsdagen. Der fik jeg til gengæld trænet, eller hvad man nu kalder en god gåtur i det danske sommervejr med min far, så længe vejret nu holdt tørt, og med solskin.

Om fredagen, da jeg var hjemvendt fra job, havde Mads og jeg også sammen inden han skulle afsted om lørdagen mod Glasgow, og bagefter til Belgien. Så vi hyggede os med en rolig aften derhjemme, med Suits og en omgang sushi. En perfekt fredag, minus min aftenvagt på gården, som ikke var så slem, når det foregik i selskab med min mor. I weekenden, efter Mads var afleveret i lufthavnen, havde jeg igen aftenvagt på gården, men fik ellers redet min hest, jeg fik tid til at ordne mine negle, og så fik jeg også nosset mig sammen til at rent faktisk at gå i fitness. Nu er varmen fløjet lidt bort, hvilket vil sige at det ikke længere er uudholdeligt at være i centeret. Jeg skal så meget tilbage til at holde mine 3 træningsdage om ugen.. Og det lyder jo ikke af meget, så det burde jeg da lige kunne overskue. Jeg har da trods alt klaret det igennem hele vinteren og foråret.

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være overskudsagtig / Tankestrøm #3