De her ting giver du afkald på

At være overskudsagtig / Tankestrøm #3

Er jeg den eneste der altid har en forestilling om jeg at jeg vil lave bolledej om aftenen, så jeg kan stå tidligt op og lave friske boller? Lave friskpresset juice til mine sunde morgenboller, altid pleje min krop bedst muligt, lægge ansigtsmasker, altid have tid til at ordne negle, være godt udhvilet, lave sunde og velnærende smoothies, gå at gøre rent for hyggens skyld, have sundt mad stående fremme til når Mads kommer hjem fra sin træning, lægge madplaner for hele ugen, invitere gæster hjem hvor der er spændende mad og en lækker dessert, osv.?

Der er selvfølgelig mange andre ting man kunne nævne! Hvad ville du tilføje?

 

Jeg elsker tanken om hvis jeg kunne være det overskudsmenneske, der kunne nå de ting ovenover på en helt normal dag. Men hvor mange af os føler os altid så energiske og overskudsagtige? Samtidig vil jeg gerne være kreativ, male og tegne som jeg elsker, sidde og læse en bog i mit drivhus og have en ukrudtsfri have, altid. Men det er jo bare ikke muligt. Specielt fordi jeg også elsker de dage, hvor man kan trække gardinerne for, lave sig en kop te, og putte i sofaen med et stort tæppe og se Netflix.

MEN jeg skal blive bedre til ovenstående, gøre de ting for mig selv. Gøre dem for at forkæle mig selv, og for at klargøre mit hoved. Rense ud. Få overskud. Det er nok i virkeligheden der jeg vil hen. Kender du det?

Jeg er utrolig god til bare at vælge den dovne løsning først, medmindre jeg lige er mit effektive humør, men altså hvor tit er det 😉

Jeg mener at der skal være harmoni, med både at få slappet af, og se Netflix, eller hvad man nu ser, men også at være overskudsagtig. Men jeg mener også helt sikkert at sine omgivelser gør en del for om man bliver inspireret og/eller har ro i kroppen og i sindet. Derudover kan der jo være en masse tanker eller ting man går igennem, som giver mindre overskud. Men så er det dejligt at komme hjem til sit hjem som giver den fornødne ro. Og måske kræver det også noget øvelse at blive overskudagtig, eller er man bare sådan som person? Skriv endelig hvad du mener.

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her ting giver du afkald på