Kæreste som offentlig person? Tankestrøm #2

Min uge i billeder / små ting i hverdagen #2

I virkeligheden er det egentlig min weekend i billeder, da ugedagene er gået med arbejde, hest og træning.. Denne weekend har mest af alt har stået i cykelløbets tegn.

Min skønne kæreste cyklede Postnord Danmark Rundt, hvor jeg tog hen og så de sidste 2 etaper lørdag og søndag, i Nykøbing Falster og på Frederiksberg.

Men inden da hyggede jeg mig fredag aften med en veninde, hvor vi efter maden, tog til Paradis, hvor jeg fik min yndlings is – Lakrids – blot som Milkshake. Ren lakrids!

Efter en afslappende fredag aften i godt selskab, stod mit program på cykelløb både lørdag og søndag. Jeg med mine svigerforældre til Nykøbing Falster, hvor enkeltstarten blev afholdt, og med en VIP billet fik vi nogle skønne pladser, som bare gør dagen lidt federe! Jeg er så glad for at jeg tog med, for det endte nemlig med at Mads han vandt enkeltstarten! Det var en rigtig dejlig dag, og med det super skønne danske sommervejr bliver det ikke bedre.

Efter en succesfuld lørdag, på mange punkter, blev det søndag og vi tog til Frederiksberg hvor sidste etape stort set altid afholdes i dette løb. Derinde er der en rigtig skøn stemning, og massere af mennesker! Stemningen er altid super festlig, og det er sjovt at opleve hvert år!

På vejen smuttede vi igennem Søndermarken, som er en super skøn park.

Efter en begivenhedsrig weekend, var det tid til at vende hjem og få samlet noget energi til min arbejdsuge, der netop er blevet sat igang i dag.

Jeg håber også at du har haft en skøn weekend, og måske endda også var på Frederiksberg i går, søndag?

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste som offentlig person? Tankestrøm #2