Den gule kjole

Kæreste som offentlig person? Tankestrøm #2

Hvordan er det, selv at have sin normale hverdag, imens sin kæreste tager ud på sit job, og er en kendt person i offentligheden?

Hmm… Det er anderledes. Meget! Det er underligt at han pludselig dukker op i tv, eller når man går igennem sin Facebook startside, at der dukker flere interviews op med ham. Mon ikke snart jeg burde være vant til det? I hvert fald er det mærkeligt at se ham i de situationer, fordi det jo ikke er sådan jeg kender ham. Men altså, det er hans job. Der har de fleste vel et andet ”ansigt” på, end når man er hjemme ved familien, ikke?

Noget af det der føles mest underligt kan være nogle af de udtalelser han kommer med, som jeg ikke havde en idé om at han følte på den måde, eller at nogle ting foregår på den måde osv. Nogle ting som jeg ikke ved noget om – og det kan godt føles lidt mærkeligt, når jeg føler at jeg kender ham så godt som jeg gør. Jeg siger selvfølgelig ikke at man altid ved alt om sin partner, for sådan er det nok aldrig. Og kunne man egentlig også magte det? – Ligesom at han synes det er spændende at læse mine indlæg, fordi at der er nogle tanker osv. som jeg udtrykker her, men ikke nødvendigvis gør overfor ham. Nogle gange er det sikkert et valg, og nogle gange tænker jeg slet ikke over hvis jeg ”mangler” at dele noget. Nogle gange er det jo også fordi at vi er væk fra hinanden, og når vi så igen ses, er de tanker jeg havde som jeg nok gerne ville have delt, stort som småt, væk igen. Sådan er det jo også omvendt.

Derfor kan det være lidt spøjst engang i mellem at høre eller læse nogle interviews, hvor der bliver sagt noget, som gør at man føler sig lidt distanceret, fordi man er uvidende om det.

Men faktisk så snakker vi ikke så meget cykling, bare ham og jeg. Jeg synes godt at nogle ting kan være spændende, hvis det involverer ham, men generelt for cykling, og se diverse cykelløb i tv (uden Mads’ deltagelse) interesserer det mig slet ikke. Og fordi at emnet cykling, ikke rigtig siger mig noget, og fordi jeg ikke ved noget om det, og der er så mange flere ting i det, end man regner med, så kan jeg bare ikke snakke med når det drejer sig om cykling. Og det gør det vel i virkeligheden det meste af den tid vi er ude med andre, som gerne vil snakke om Mads’ karriere – så der står jeg fint og ser på, men bliver selvfølgelig lidt klogere hele tiden J

I bund og grund er det vel egentlig bare mærkeligt at kende en person, så godt personligt, og så pludseligt se dem som en offentlig person. For man kan jo ikke undgå at sætte en maske eller barriere op, for at bibeholde lidt privatliv? Det ved jeg i hvert fald at jeg ville.

Hvad mener du? Kender du også til denne følelse?

I går vandt Mads enkeltstarten i Postnord Danmark Rundt

Det var bare lige mine tanker om dette emne, for selvom jeg synes at jeg kender Mads utrolig godt, og omvendt, så er der også nogle ting som det her, som følger med hans karriere, og som jeg skal forholde mig til.

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gule kjole