Små ting i hverdagen #1

5 ting lige nu #1

  1. Mads han er taget hjemmefra i dag for at køre Postnord Danmark Rundt igen i år. Men det er heldigvis kun én uges tid, og får ham allerede tilbage på søndag. Ellers har jo faktisk haft ham hjemme længe i denne omgang! Og jeg bliver helt vant til det 🙂 Det har været helt dejligt at have en ordentlig hverdag sammen.

  1. Efter vores ferie, startede jeg selvfølgelig på job igen, og Mads har haft sin træning hver dag. Vi har nydt sommereftermiddagene/aftnerne sammen, fået set vores familier, og ellers nulret lidt rundt i vores lille hjem, med nogle småprojekter. Det er bl.a. blevet til de her skønne hylder til nogle af mine sko.

  1. Mads har arbejdet på at få ting klar til åbningen af sin helt nye cykelbutik med navnet Empire Cycling. (Det navn kan du selvfølgelig også finde dem på, på Instagram). Det bliver rigtig stort, og han har selvfølgelig også fået nogle fede aftaler i hus. Butikken åbnes en gang i starten af efteråret, hvor man kan komme på besøg, få repareret cykler, købe cykler, cykeltøj og hvad ved jeg 🙂 Noget der er et besøg værd for alle med interesse for cykling.

  1. Jeg er blevet doven med min fitnesstræning i alt den urealistiske varme vi har haft. Derfor er det faktisk ved at være nogle uger siden jeg sidst har været på besøg.. MEN i stedet har min far (som jeg altid træner med) og jeg gået nogle dejlige lange ture i Hedeland. Vinden og det fine område er lidt mere tiltrækkende end fitnesscenteret for tiden. Mon vi kommer afsted i dag?..

  1. Den sidste uges tid har Mads og jeg levet som Hr. og Fru. Hakkebøf, men det er da også dejligt at kunne det, selv i en alder af 22. Men den næste uges tid tager jeg lige på egen hånd, men kommer selvfølgelig til Frederiksberg for at se sidste etape 🙂 Resten af ugen vil være tid for mig, til (stadig) at se en masse Suits, og også få set en veninde eller to. Har du set Suits? – måske er det et dumt spørgsmål.. Men hvad synes du om den sidste sæson som ”lige” er kommet på Netflix? Mon ikke også jeg snart burde prioritere lidt mere tid til at ordne haven end at se Suits. Selvom alt jo fuldkommen er udtørret, undtagen ukrudtet selvfølgelig…

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting i hverdagen #1