Konspirationsteorier? / Tankestrøm #1

Små ting i hverdagen #1

For at hverdagen ikke tager over, og der går for meget leverpostej i den, er det godt en gang imellem at gå et skridt tilbage, og egentlig tænke over alle de dejlige ting DU har, selvom man nemt bare vænner sig til det, og måske ikke lader det positive tage over, når det hele virker trist. Jeg skal nu heller ikke prale. Jeg er nok det man kalder en smule pessimist, og jeg er ikke stolt af det. Derfor er det en god øvelse.

På det sidste har jeg tænkt over en masse små ting i hverdagen, som jeg går og er taknemmelig for, men ikke altid bemærker. Det kan være mange ting som gør at man pludselig ”vågner op”, det kan være en drøm, god som dårlig, det kan være en oplevelse, eller så meget andet.

  • Det samme med min familie. Jeg har tænkt mere på det, på det sidste hvor vigtig min familie er for mig. Ikke fordi jeg ikke har tænkt på det før, men bare fordi jeg har tænkt mere på det nu. Det er vigtigt for mig at bruge min tid sammen med dem, og bare hygge mig i deres selskab. Jeg vil gerne blive bedre til at bruge endnu mere tid med dem. Det kan være de helt små ting, som en spontan afslappende aftensmad sammen, eller bare en aftentur og nyde de dejlige sommeraftner sammen. I samme surdej vil jeg også nævne mine veninder som jeg selvfølgelig også nyder at bruge min tid med, når det endelig kan lade sig gøre!

En aftentur med min far i hedeland.

Mads er blevet en meget stolt og glad onkel.

Vi sidder i pit-køen til Eminem.

  • Det liv Mads og jeg har skabt sammen indtil videre er jeg taknemmelig for, og jeg ved at det kun er en start. Jeg elsker det, men frygter også nogle gange, hvornår der er noget der går os modsat? Kender du det? Man føler at man har været heldig så længe, at der da snart må gå noget ”galt”? Indtil videre nyder jeg bare alt det vi har fået sammen. Lidt for kliché?

Aftentur i vores sommerferie på Mallorca.

  • Det har været så dejligt, og så skønt at jeg har haft Mads hjemme så lang tid som jeg har. Selvom vi jo aldrig har en hel dag sammen, weekend eller ej, så har det bare været så dejligt. At kunne lægge sig i sengen hver aften, sammen, og vågne op sammen. Jeg elsker det. Mads skal cykle Postnord Danmark Rundt igen i år, og tager afsted i morgen. Men jeg får ham allerede igen på søndag. Jeg ville elske at kunne følge ham rundt og se etaperne, men som de tidligere år, har jeg kun haft mulighed for at se den sidste etape, hvor de afslutter inde på Frederiksberg. Det er altid en stor fest, med masser af mennesker og god energi. Jeg glæder mig.

Tid til lidt os-tid med god mad.

En tur i Ikea, og drømmer nu om denne stol!

En aftentur på motorcyklen, selvfølgelig med Mads som fører 😉

 

  • En mindre ting som en god kop iskaffe, og opsat hår i denne varme, er simpelthen bare skønt. Ligesom en god varm kop kaffe en vintermorgen, altid er med til at sætte dagen i højere kurs. For tiden er jeg helt vild med Nescafé’s ice coffee. Den er super lækker, og der skal bare hældes noget mælk i og lidt isterninger, og jeg kan sidde og nyde den skønneste kop iskaffe.

 

  • Alle de muligheder jeg har fået, og alle dem jeg ved der kommer min vej. Jeg skal lære at turde at få det bedste ud af dem alle. Det kan være nemmere at holde sig til de ting man kender, fordi der ved man hvad man har. Men at tage de muligheder der kommer, som giver mening ifht. sine ønsker, bør man ikke afvise.

Giro d’Italia på tæt hold.

Til sidst…

  • Så er jeg selvfølgelig også taknemmelig for at du læser med, og mener at det er værd at følge med i. Det betyder utrolig meget.

 

Hvad er du taknemmelig for?

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konspirationsteorier? / Tankestrøm #1