10 tips til at se højere ud

Sporty og afslappende

Mads og jeg købte en lokal pizza en tirsdag aften, og tog ud og nød sommeraftenen med lidt smuk udsigt. Her sad vi på kanten af bagagerummet af bilen, og nød den smukke udsigt, og fik spist vores aftensmad. Det var ganske spontant. Sådanne aftner er bare skønne!

Jeg elsker sweats for tiden, synes man kan style tøjet så forskelligt. Jeg synes looket med de her fishnet tights, giver dét ekstra til en hættetrøje og joggingbukser. Virkelig afslappende at have på, samtidig med at looket er ret fedt.

Jeg elsker at have sådan et sæt på, men at holde det i lyse farver, så det ikke ser så dystert ud, men de sorte fishnet tights, giver alligevel noget kant. Samtidig er det super let at rekreere, men hvor de sammenhængende detaljer giver det nemme outfit, lidt ekstra. Derfor kan man nemt på samme måde finde en lys hættetrøje og et par lyse joggingbukser, med detaljer som deler samme farver. Eller endda med hvilket som helst outfit.

 

Hvor stor fan af sweats er du?

 

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til at se højere ud