10 anderledes ting om vores liv

10 tips til at se højere ud

Jeg er selv et lille my, på kun 158 cm.

 

Derfor har jeg gjort mig nogle tanker om, hvordan jeg kunne se højere ud. Selvfølgelig ikke fordi der er noget galt med sin lave højde, men blot fordi man da altid vil have dét ved sit udseende, som man ikke har. Kommer lige til at tænke på Carrie Bradshaw i SATC ikke? Hun ser aldrig specielt lille ud når hun går ned ad gaden, men kun når man ser hende stå sammen med andre. (Hun er faktisk omtrent den samme højde som jeg). Hun var altid klædt super godt i forhold til hendes størrelse – og selvfølgelig havde hun også altid høje sko på.

I hvert fald kan du her se hvad jeg har af tips til at syne højere uden at være det.

 1. Bær højtaljede underdele, og bær evt. en crop top til således underdelen kommer til syne, eller put din bluse ned i din underdel.
 2. Hvis du gerne vil bære ¾ vidde bukser, bør du bære dem i en nude/tan/sand farve, da det går mere i et med dine ben, og de derfor ikke skaber en sti kontrast, og dine ben forkortes. På denne her måde kan du bære denne stil bukser, men uden at få  illusionen af kortere ben.
 3. Flade sko? Ja, hvis du vil have flade sko på, er det bedst med spidse sko, da det vil få dine ben til at syne længere. Hvis du ikke ønsker at have spidse sko på, kan du vælge nogle der viser så meget af din fod og ankel som muligt, da det også vil give en forlænget illusion.
 4. Maxi nederdele er super godt, specielt i noget tungere materiale og som går helt ned til jorden (og så er det ikke dumt at have høje sko på inden under). Dette tunge materiale vil ikke vise dine ben indenunder, og giver en lang vertikal linje. Det bør ikke være nogle nederdele der er i for mange lag, eller giver for meget bredde.
 5. Lange vidde bukser, som går helt ned til kanten af hælene på dine sko giver dig højde. Især hvis buksekanten følger taljen, giver det en illusion af længere ben.
 6. Sko der matcher. Sko der har en lysere farve, fx pastelfarver, sandfarvede og lign. til bare ben, og ellers sko der matcher dine bukser mv. giver illusionen af længere ben. Den lyse farve sko, op mod dit bare ben, giver ikke så stor en kontrast, og skærer dermed ikke foden fra dit ben, med foden lægges til benet. Giver det mening? Ligeledes med skoene der matcher dine bukser, de giver illusionen af at dine bukser forlænges, og dermed at du har længere ben.
 7. Et smalt bælte i din talje er bedre end et bredt bælte. Jeg elsker mine brede bælter i taljen, da det giver mig en Audrey Hepburn følelse. Men i virkeligheden så bruger det brede bælte meget plads, på lave piger, og ”skærer” kroppen over, og giver dig en kortere illusion. I stedet bør du vælge et bælte der er smallere, som giver dig den definition du ønsker, men uden at tage for meget plads. (Dog synes jeg selv, at et bredt bælte sagtens kan gå hvis det fx er samme farve som din kjole eller overdel, således det ikke skaber kontraster, eller du bærer højhælede sko, til dit outfit med det brede bælte). Så giver det noget højde, men hvor du stadig kan få udtrykket det brede bælte giver.
 8. Hvis du holder hele dit outfit i den samme farve, giver det dig også illusionen af at være højere, fordi hele sættet går i forlængelse af hinanden.
 9. At rette ryggen vil altid give dig noget mere højde, i stedet for at gå og falde sammen.
 10. Selvom store tasker er lækre med alt den plads de giver, gavner det ikke din størrelse. Derfor er det bedre at bære end mindre taske, så størrelsesforholdene kommer til at passe, og man ikke ”drukner” i sin taske.
 11. Det sidste tip som lige sneg sig ind, er at løst hængende tøj ikke får dig til at syne højere, men bare bredere og tager højden fra dig. Du kan sagtens have noget løsthængende på hvis du kombinerer det med et smalt bælte i taljen, og evt. nogle højhælede sko, giver det dig din form og også noget højde tilbage.

 

Jeg håber at du kunne bruge lidt af det, og ellers blev underholdt af mine modetips, selvom jeg ikke ved noget andet om det, end bare min rene interesse.

Har du selv andre tips du kan tilføje? så må du meget gerne dele ud 🙂

 

xoxo Lisette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 anderledes ting om vores liv