Calvin Klein & Ralph Lauren - klassiske items

10 anderledes ting om vores liv

Hvad er egentlig anderledes i vores forhold, end i andres? Herunder kan i se hvad vores forhold byder på, som måske ikke findes hos mange andre.

 

  1. Vi lever ca. halvdelen af året hver for sig. Derfor er vores liv ret separat i nogle perioder. Man skulle tro at det er nemmere når man flytter sammen, men det er ikke dét der gør det nemmere, men kun at man faktisk vænnes til det – at have tider hvor det føles mere som om Mads er mere på besøg i vores hjem, end at han føles som en del af det.
  2. Alt planlægges omkring cykelkalenderen, såsom ferier, oplevelser, vores bryllup mv. Det er mere snævert nogle gange end andre, at finde et hul i cykelkalenderen til fx sommerferie. Derudover skal det også passe ind på min arbejdsplads. Samtidig får Mads af og til sent at vide med hans deltagelse til nogle cykelløb, (fx hvis han er reserve) eller træningslejre, om det bliver til noget. Det gør heller ikke planlægning nemmere.
  3. Vi har et helt værelse i hjemmet, til Mads og hans cykler, hvor han også har mulighed for at træne hvis vejret skulle være for træls. Måske er det bare mere en noget man er heldig at have, fremfor at det er anderledes? Men i hvert fald er det skønt ikke at have cykler stående diverse steder derhjemme! 🙂
  4. Mens jeg tilbringer min dag på arbejdet, og først er hjemme igen om eftermiddagen og derefter skal træne eller ud til hesten, leger Mads husmor i vores hjem.
  5. Vi får mulighed for at tage på rejser som bliver sponsoreret. Fx skal vi til foråret 2 uger til Lanzarote. Det bliver dejligt, når vi denne sommer kun har kunne holde én uges sommerferie.
  6. Vi har meget sjældent en morgen sammen. Der skal trænes, selv på ferier, eller andre fridage.
  7. En hel weekend sammen? Mads rejser oftest i weekenderne, og hvis ikke han skal afsted skal han træne. Og selvom det bliver klaret fra morgenstunden, er det alligevel først ved (sen) middagstid vi kan foretage os noget sammen. Det forklarer også ovenstående punkt.
  8. Vi har friheder. Vi har en god økonomi, specielt i forhold til vores alder, som gør at jeg fx har mulighed for et deltidsjob, og på den måde vil have bedre tid til at være sammen med Mads, tage med ham til nogle træningslejre, eller tage til forskellige events med ham. Derudover vil jeg også bare have bedre mulighed for at passe hjemmet og forskellige andre ting som skal klares. Det kunne fx være min hest jeg kunne give træne noget oftere. Det har været lidt svært for mig vænne mig til, at dette sikkert vil blive fremtiden. Men efter jeg har haft noget tid til at tænke over det og vænne mig til tanken, så vil det faktisk passe mig fint.
  9. Vi ser ikke hinanden meget, selv når han er hjemme, da jeg er på arbejde hele dagen, og vi egentlig kun har aftenen sammen. (hvor jeg selvfølgelig ikke er meget værd fordi jeg har været tidligt oppe, for at kunne være tidligere hjemme). De perioder hvor jeg kun har Mads hjemme et par dage eller måske en lille uge inden han igen skal afsted, er det trist ikke at kunne nå at se mere til hinanden. Derfor er ovenstående punkt kommet i overvejelserne.
  10. Vi kan kun rejse steder hen (i længere tid) hvor der er fine vilkår for Mads at træne. Derfor vil byferier ikke komme til at ske, medmindre vi rejser i det sene efterår eller tidlig vinter. Skiferier heller ikke noget vi kan, da Mads ikke kan risikere at blive skadet.

Da det ikke rigtig kan undgås at have en anderledes tilværelse når partneren, som min, er professionel cykelrytter, er der både ting man må give slip på, men på den anden side, får andre muligheder.

 

Jeg tror på at det er vigtigt at huske de muligheder det giver, i stedet for at tænke på de ting som ikke er som et ”normalt” forhold. Nogle har noget, og nogle andre har noget andet. Tag de muligheder man får, og brug dem.

Det føler jeg selv at jeg er blevet bedre til. Jeg ser frem til at blive endnu bedre – være åben for det nye 🙂

xoxo Lisette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Calvin Klein & Ralph Lauren - klassiske items