En anderledes livsstil?

10 ting jeg er dårlig til

Her til formiddag sidder jeg på et hotel i Spanien, mens Mads er ude på sine mange timers træning. Jeg tager ned og nyder stranden om et øjeblik, og når Mads kommer retur, vil vi nyde den sammen. Så hvilken bedre mulighed at bruge tiden inden stranden på, end at fortælle om de ting jeg er dårlig til?

 

  1. At give slip på mine tanker/overtænker. Jeg gennemtænker alt, bare for at sikre mig bedst muligt mod at komme ud i situationer som jeg ikke vil ende ud i. Eller bare små ting som for andre er ligegyldige, men for mig er værd at tænke over. Det kan også være ting som får mig til at føle mig usikker eller dårligere tilpas i mig selv, som jeg ikke kan give slip på – af en eller anden mærkelig grund.
  2. At være i god tid. Jeg forsøger altid så godt jeg kan, og vil da også mene at jeg er blevet bedre med årene. Om det bare er fordi jeg er blevet bedre til at stresse og nå ting hurtigere inden jeg skal ud af døren, ved jeg ikke? Seriøse ting, som da jeg gik i skole, vigtige aftaler osv. er det dog sjældent jeg kommer for sent til, fordi jeg føler mig så respektløs.
  3. At ordne ting i god tid. Jeg føler selv at jeg er mester i at udskyde ting. Jeg er doven, og jeg er mere effektiv under pres, så når der er noget der SKAL nås, får jeg det også hurtigere gjort.
  4. At være modig. Jeg kan godt lide at være på sikker grund, og i trykke rammer. Det hænger nok lidt sammen med at jeg overtænker, og jeg ikke lige pludselig vil stå i en ærgerlig situation. Jeg håber at blive bedre en dag.
  5. At beslutte mig. Jeg er meget dårlig til at tage beslutninger, medmindre det er nogle af de ting jeg har en stærk holdning for. Det er oftest hvad aftensmaden skal stå på, eller bare endnu mindre ting som hvilken form for snack har jeg lyst til, eller hvilket outfit der passer sig bedst. Jeg argumenterer meget for og imod, og det gør det aldrig nemmere.
  6. At være spontan. Samtidig med at jeg overtænker og ikke er modig eller kan beslutte mig, er jeg heller ikke spontan. Jeg er en kontrolfreak og kan godt lide at have styr på alt hvad jeg har mulighed for, og også kunne styre hvordan nogle ting skal foregå. Med spontane ideer argumenterer jeg også altid, mest imod, fordi jeg ikke er modig..
  7. At give slip og bare være mig selv. Jeg tænker altid over hvad andre tænker om mig, og jeg vil nødigt skille mig for meget ud. Det har ændret sig i takt med min alder, men jeg må stadig selv minde mig om at jeg skal være mig selv, og gøre det JEG har lyst til. Bare lade være med at lade det betyde noget, hvad andre tænker.
  8. At være i selskab med få eller mange i lang tid. Jeg er den introverte type, så jeg er dårlig til at være i selskab med nogle i længere tid af gangen, specielt nogle som jeg i bund og grund ikke kan være mig selv med. Jeg bliver nødt til at trække mig nogle gange, for lige at få noget plads. Jeg er god i mit eget selskab, og behøver ikke altid andre, for at blive underholdt. Jeg elsker tid med andre, men jeg elsker også tid med mig selv.
  9. At finde vej og at finde rundt. Jeg har ingen stedssans på nogen måde. INGEN. Det gør mig heller ikke mere modig eller spontan, at vide at jeg med garanti ikke kan finde noget eller kan finde hjem igen. At komme ud fra en butik eller restaurant (især et helt fremmed sted), kan slå mig ud, og jeg skal lige tænke over hvilken vej jeg kom fra. Forvirret type, much?
  10. At tage ting som de kommer og være uvidende om hvordan forskellige arrangementer skal foregå. Igen, kontrolfreak og den type der overtænker, og egentlig har lidt brug for at have en fornemmelse af hvor mange mennesker der vil deltage. Det giver mig sikkerhed, og måske også følelsen af kontrol?

 

Kan du genkende nogle af disse ting, eller har du nogle helt andre ting du er dårlig til?

Fortæl endelig! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes livsstil?