Starten på en ændring

En anderledes livsstil?

Måske er det ret ligetil, men før jeg selv kom i situationen, har jeg aldrig mødt nogle der havde denne form for livsstil. Hvad med dig? Det kan du måske finde ud af, efter at have læst det her indlæg 🙂

Jeg fandt sammen med Mads i gymnasiet. Dengang var han ikke professionel cykelrytter, og ikke bortrejst nær så ofte. (For jer der måske følger med i cykelsporten, kører Mads for det professionelle cykelhold Trek Segafredo).  Men jeg tænkte ikke videre over hvad det ville have af betydning for mig at blive hans kæreste. Vi blev gladere og gladere for hinanden og efter et halvt år blev vi forlovet som blot to 18-årige.

Vi har efterhånden været forlovet i 4 år, og vi er da også gået i gang med bryllupsplanlægningerne til vores bryllup som skal afholdes i oktober 2019. Jeg har egentlig altid ønsket mig et sommerbryllup, for at sikre mig bedst vejr. Men vi er nødt til at holde det i efteråret da det skal passe sammen med Mads’ cykelsæson. Faktisk er efteråret min yndlingsårstid, så ved nærmere eftertanke, passer det mig faktisk rigtig godt. Og hvis nu vejret ikke er som vi ønsker, må vi få det bedste ud af det. Bryllupsprocessen kunne også være sjov at dele ud af, senere hen.

I et forhold som vores, hvor vi har valgt at leve sammen, og Mads har den karriere han har, er der mange ting som er anderledes i forhold til det ”typiske” forhold. Både på godt og på skidt.

Vi har fået mange kommentarer med på vejen, og som det første bliver der spurgt indtil Mads’ mange rejsedage, og al min ”alene-tid”.

Hvert år har Mads rejsedage ca. halvdelen af året. Efterhånden har jeg vænnet mig til det, selvom det ikke altid er lige sjovt. Men jeg er fint tilfreds med at have en uge, eller nogle dage, for mig selv hist og her. Så kan jeg bare tænke på mig selv og gøre lige hvad der passer mig. Fra at se SATC hele lørdagen og rode alt det jeg har lyst til (let’s be real), ligetil at ses med veninder hele weekenden, eller sove længe og tage sent ud til min hest. (Det kan jeg jo selvfølgelig også mens han er hjemme, men der planlægger vi bare anderledes).

Samtidig har vi muligheder vi ikke ville have haft hvis Mads ikke havde den karriere som han har. Mads har mange kontakter, sponsorater mv. som gør at vi fx begge kan have to skønne biler, vi havde mulighed for allerede at købe hus da vi var 20 år, har en kat, og bor i virkeligheden slet ikke som et typisk par i starten af 20’erne.

Selvom det lyder dejligt, lever vi også meget tid hver for sig, og også et par gange om året en måneds tid væk fra hinanden. – og det er ikke så nemt som det umiddelbart måske lyder. Efter sådan en måned har vi oplevet meget hver for sig, også bare ganske små ting, som i virkeligheden gør at vi bliver lidt disconnected. Fordi det er ikke alt vi har oppe og vende som når vi er sammen. Det kan gøre at vi føler os lidt fjerne fra hinanden, men det forsvinder selvfølgelig hurtigt, når vi igen er sammen.

I starten var det svært for mig, at omstille mig fra at være alene og have ham hjemme, på ny igen og igen. Men som sagt har jeg vænnet mig til det nu efter ”alle” de år. Og vi finder ud af det, taler sammen om tingene og hvis der er noget der går os på. Det tror jeg er rigtig vigtigt, lige meget hvilket forhold man lever i.

Er du også i en lignende situation, eller kender nogle som er? Og hvor svært synes du eller jeres bekendte det er? – skriv endelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starten på en ændring